Het Hotel Centrum Maastricht: Crowne Plaza is de ideale uitvalsbasis om het centrum van bruisend Maastricht te verkennen. Wandel door de historische binnenstad, flaneer langs luxe boetiekjes en door de groene parken.
Proef van de culinaire verrassingen in de chique restaurants of op de vele sfeervolle terrasjes aan het altijd gezellig Vrijthof in de binnenstad of op een pittoresk pleintje aan de Maas.

Vanuit het centrum van Maastricht kunt u tevens sfeervolle uitstapjes maken. Ontdek het groene Heuvelland, fiets richting karakteristiek Kanne in België of maak een mooie boswandeling in een van de omliggende natuurgebieden. Het zuiden van Nederland heeft u enorm veel te bieden. Midden in het hart van de levendige stad aan de Maas komt u zalig tot rust in een van onze luxe kamers. Dat is pas genieten!

Natuurlijk kunt u altijd een kopje koffie of drankje nuttigen in onze gezellige bar met uitzicht over de Maas. Of maak kennis met ons uitgebreid assortiment dranken en diverse gerechten. Zodra de eerste zonnestralen te zien zijn, kunt u ook op ons buitenterras genieten van een verkoelend drankje met een hapje.

Ons restaurant is dagelijks geopend tussen 7 en 11 uur voor ontbijt en tussen 11 en 2 uur voor lunch en diner. Onze bar is dagelijks geopend van 12 tot 00 uur.

NIEUWE ENERGIE OPDOEN

Volledig uitgeruste fitnessruimte

Blijf fit in onze volledig nieuwe fitnessruimte. Deze is 24/7 open en gratis te gebruiken voor onze hotelgasten. De juiste training, op het juiste moment, helpt om de aandacht erbij te houden, energiek te blijven en altijd optimaal te presteren. Doe dus nieuwe energie op met onze volledig uitgeruste fitness mogelijkheden.

ITALIAANSE KAPPER AAN HUIS

Kapsalon
Massimo

Kapsalon Massimo is van dinsdag tot en met zaterdag geopend, voor gasten van Crowne Plaza Maastricht én voor andere bezoekers die willen genieten van zijn expertise. Gepersonaliseerde adviezen en kapsels, of een natuurlijke kleuring. Massimo zelf is Italiaan en laat dit ook in zijn kapsels merken: fris, modieus, en vernieuwend.

“Massimo: “Alles in huis om uw haar tot in de puntjes te verzorgen.”

‘BEL VOOR EEN AFSPRAAK’
+31 (0)43 321 98 85

BEAUTYSALON

Beauty & Bodycare by Inger

Kom helemaal tot rust tijdens een beauty behandeling, geniet van een uitgebreide facial of een ontspannende massage. De treatments door Inger en haar team bieden u de perfecte gelegenheid voor een moment van totale luxe.

VOOR EEN RESERVERING BEL:
+31 (0)6 14 05 44 77

OVERDEKTE PARKEERPLAATS

Parkeergarage met directe hotelingang

Er is volop parkeergelegenheid beschikbaar onder ons hotel, in samenwerking met Q-Park biedt Crowne Plaza Maastricht u self parking aan voor slechts € 22,00 per 24 uur. De parkeergarage is direct verbonden met het hotel en heeft een rechtstreekse toegang tot de garage.

“Op voorhand een parkeerplaats reserveren is niet noodzakelijk. Qpark Plein 1992 heeft voldoende plaatsen beschikbaar.”

QPARK PLEIN 1992

CROWNE PLAZA’S PROFESSIONELE SERVICES

Uitgelichte Services