ANDRE RIEU OP HET VRIJTHOF

Laden Evenementen

Andre Rieu op het Vrijthof 2021

Nadat 2020 helaas afgelast is geworden zal traditiegetrouw Andre Rieu in 2021 terugkeren op het Vrijthof met zijn Johan Strauss Orchestra. Dit jaar zal het unieke muziekevenement plaatsvinden in de eerste, tweede en derde week van juli. Dat de optredens van Andre Rieu op het Vrijthof een uniek en populair muziekevenement is bewijst het groot aantal internationale bezoekers die het de stad Maastricht jaarlijks oplevert. Ongeveer 50% van de bezoekers aan het concert komt van buiten de Nederlandse landsgrenzen waarvan een groot deel uit het Verenigd Koninkrijk.

Populair

De populariteit van Rieu in binnen- en buitenland valt ook te zien aan het aantal optredens die de geboren Maastrichtenaar jaarlijks geeft. In 2017 stond Andre Rieu maarliefst 89 keer op de planken en in 2016 stond de teller van aantal concerten op 71. Naast de memorabele concerten van Andre Rieu op het Vrijthof heeft hij in 2021 weer concerten door heel de wereld. In onder andere Oostenrijk, Polen, Portugal, Duitsland en Amerika.

Voor het concert op het Vrijthof zal er ongetwijfeld ook dit jaar weer een prachtig decor worden opgebouwd. De shows van Andre Rieu staan bekend om vele verrassingseffecten en gastoptredens. Heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, onder andere uit diverse opera’s, operettes en musicals zullen ten gehore worden gebracht door Andre Rieu op het Vrijthof. Op moment van schrijven zijn er nog kaarten beschikbaar, maar wie er bij wilt zijn moet snel zijn. Verder zijn er ook nog terrasarrangementen beschikbaar via de website van Bezoek Maastricht.

Heeft u nog geen hotelovernachting tijdens de concerten van André Rieu op het Vrijthof? Wees er dan snel bij! Hotel Crowne Plaza Maastricht heeft nog maar een aantal kamers voor u beschikbaar.

Datums

De exacte data’s van de Andre Rieu concerten zijn:
1-2-3-4 juli
8-9-10-11 juli
15-16-17-18 juli
2021
Wij wensen alle bezoekers aan Andre Rieu op het Vrijthof een mooi en onvergetelijk concert toe.

Gegevens

Begin:
1 juli 2021
Einde:
18 juli 2021
Evenement Categorie:
Site:
https://www.andrerieu.com/en

Organisator

André Rieu
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Vrijthof Maastricht
Vrijthof
Maastricht, Nederland
Ga naar de bovenkant