EVENEMENTENBUREAU’S MAASTRICHT

Talloze team building activiteiten

Een vergadering, congres of team meeting is natuurlijk niet geheel compleet zonder een ludieke activiteit. Met onze evenenementenpartners uit de regio is een succesvolle activieit verzekerd! Iedere partner heeft een uniek aanbod, persoonlijk afgestemd op de wensen van de groep. Of deze groep nu uit 4 of uit 200 personen bestaat, niets is voor hun te gek. Maak kennis met onze evenementenbureau’s uit Maastricht.

DOUBLE S EVENTS

Double S is de Maastricht specialist bij uitstek. Opgegroeid in en rondom Maastricht en als echte Bourgondiërs maken wij uw bezoek aan deze unieke stad onvergetelijk.
Wij beschikken over grenzeloze kennis van venue’s, cafés, restaurants en activiteiten ter land, ter “zee” en in de lucht!

EVENTS COMPANY

Events Company bedenkt, creëert en produceert evenementen op maat voor de zakelijke markt. Sinds onze oprichting in 2005 hebben wij een stevige positie verworven, vanwege onze slagvaardige werkwijze, ons heldere aanbod en onze persoonlijke aanpak. Maatwerkprogramma’s voor team-building, rally’s, dinnershows, spelprogramma’s, thema-feesten, entertainmentprogramma’s, event styling, bijzonder vervoer en meetings. Wij werken met een vast bestand van gidsen die door onszelf zijn opgeleid en getraind. Bij teamevents, meetings, avondprogramma’s en maatwerk gaat het altijd om de vertaling van de doelstelling in een pakkende beleving.Wij zijn kind aan huis bij Crowne Plaza hotel Maastricht en adviseren u graag in een passend programma voor uw gezelschap.

TREAT

TreaT is al sinds 2002 het kleurrijkste evenementenbureau van Zuid-Limburg.
Onze kernwaarden zijn Passie, Persoonlijk en Professioneel. Wij verzorgen gave activiteiten in de stad Maastricht en omgeving. Ontdek de stad met culinaire stops of juist met een moderne tablet game. Geniet van het Limburgse landschap met Vespa’s, fietsen, te voet of met een mooie carrally.
Wij zijn een full service bureau. U kunt bij ons, naast activiteiten, ook terecht voor lunch, diner, vervoer, hostessen, entertainment en nog veel meer. Op zoek naar iets specifieks wat past bij jullie bijeenkomst? Maatwerk is onze specialiteit.

“Nancy Astor tegen Churchill: ‘Als ik met U getrouwd was, zou ik gif in uw eten doen.’ Churchill: ‘En als ik met U getrouwd was, zou ik het opeten.’”

WINSTON CHURCHILL