WELKOM BIJ ONZE GERENOVEERDE KAMERS

Crowne Plaza Maastricht heeft een groot deel van haar kamers per 01-11-2023 gerenoveerd

Crowne Plaza Maastricht is verheugd om aan te kondigen dat een groot deel van haar kamers onlangs is gerenoveerd en klaar is om gasten te verwelkomen in een geheel nieuwe en verfijnde omgeving. De renovatie weerspiegelt onze voortdurende toewijding aan het leveren van uitstekende gastvrijheid en comfort aan onze gasten. Klik op onderstaande afbeeldingen om groot te zien!

Onze vernieuwde kamers zijn ontworpen met het oog op comfort en elegantie. Gasten kunnen nu genieten van modern meubilair, stijlvolle inrichting en voorzieningen die zorgen voor een ontspannen verblijf. Of u nu bij ons verblijft voor zaken of plezier, wij streven ernaar om uw verblijf onvergetelijk te maken.

“We zijn verheugd om onze vernieuwde kamers en faciliteiten aan onze gewaardeerde gasten te presenteren”, aldus Alex Nurock, General Manager van Crowne Plaza Maastricht.

“We geloven dat deze renovatie onze positie als toonaangevend hotel in de regio versterkt en we kijken ernaar uit om gasten een nog betere ervaring te bieden.”

Crowne Plaza Maastricht is trots op haar voortdurende inzet voor gasttevredenheid en kwaliteit. We heten alle gasten van harte welkom om te genieten van ons vernieuwde hotel en de prachtige voorzieningen die we te bieden hebben.

Voor reserveringen en meer informatie kunt u contact opnemen met Crowne Plaza Maastricht via banquet@cp-maastricht.nl of reservation@cp-maastricht.nl