OP ZOEK NAAR EEN HEERLIJK VERBLIJF IN CENTRUM MAASTRICHT?

Pak je voordeel met onze hotel arrangementen

Het Hotel Centrum Maastricht: Crowne Plaza is de ideale uitvalsbasis om het centrum van bruisend Maastricht te verkennen. Wandel door de historische binnenstad, flaneer langs luxe boetiekjes en door de groene parken. Proef van de culinaire verrassingen in de chique restaurants of op de vele sfeervolle terrasjes aan het altijd gezellig Vrijthof in de binnenstad of op een pittoresk pleintje aan de Maas. Boek nu voordeliger en maak gebruik van onze onderstaande arrangementen of beter nog word lid en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen!

Restaurant

Tot 18 december 2021 geldt de sluitingstijd van 17:00 uur, hierdoor zijn wij genoodzaakt om na 17:00 uur ons restaurant ”de Mangerie” en ”Bar Club D’Artagnan” gesloten te houden.
Het is mogelijk om te dineren in uw hotelkamer. Dit kan door middel van afhaal tussen 17:00 – 23:00 uur.
Het afhalen van dranken is mogelijk tussen 17:00 – 23:00 uur in het restaurant.
Indien u een arrangement geboekt heeft met een diner inbegrepen, is het nog steeds mogelijk hier gebruik van te maken. Dit is mogelijk door het diner te nuttigen tijdens de openingstijden van het restaurant tot 17:00 uur of door middel van het afhalen van de gerechten in de avond.

logo IHG
WORD LID

CROWNE PLAZA’S PROFESSIONELE SERVICES

Uitgelichte Services